Menerima tempahan kek dan cupcake sekitar Terengganu dan Kelantan

Sedia menerima tempahan kek dan cupcake untuk semua acara. Tempahan sekurang-kurangnya seminggu awal untuk tempahan yang sedikit dan sekurang-kurangnya sebulan untuk tempahan yang lebih banyak.

SILA KLIK PADA LABEL KEK DAN CUPCAKE UNTUK EASY ACCESS PADA KOLEKSI KEK DAN CUPCAKE

Hubungi saya di 019-4849653 atau waina_1307@yahoo.com untuk makluman lebih lanjut.

MAKLUMAN TERKINI

Sila add FB waina, Waina Ilhamku Cakehouse untuk lebih update yer. thanks
Kek, cupcake, cheesetart, tat telur, homemade chocolate. Msg saya, waina 019-4849653

Kongsi Resipi ye kawan-kawan

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

My schedule

Saturday, November 19, 2011

Tahniah buat adikku UPSR 5A

Tahniah untuk adikku Siti Hajar Maisarah sbb dapat 5A. Bila mengenangkan betapa letihnya sy dan kakak2nye yg lain mengajar dia dari awal tahun... berbaloi jugak akhirnya... thanks jugak pada cikgu2 dia yg sangat rajin bagi soalan pd dia smpai dia dh hafal jawapan semua... hihi... 

actually, saya pun ade terfikir, kenapa pelajar yg OK sms UPSR bila naik sekolah menengah, ada yg maintain tapi banyak jugak yg menurun... salah siapa? salah cikgu ke yg x bg soalan banyak2 smpai budak tu boleh hafal jawapan? atau salah terlalu banyak perkara yg hendak dpelajari???? saya xnk salahkan pelajar sbb diorg menjadi seperti apa yg cikgu / ibubapa bentukkan... 

dah2.... kita layan hadiah yg x seberapa dari saya untuk adik...dia bwk kek ni utk kwn2 dia..kira mcm jamuan perpisahan geng la ni...hihihi

dia nk wafer roll tu... tp sygnye mmg lemau la bila tdedah aje mcm tu...yg pntg, kek tu habissss hihihi



No comments:

Post a Comment

say something ye kawan-kawan