Menerima tempahan kek dan cupcake sekitar Terengganu dan Kelantan

Sedia menerima tempahan kek dan cupcake untuk semua acara. Tempahan sekurang-kurangnya seminggu awal untuk tempahan yang sedikit dan sekurang-kurangnya sebulan untuk tempahan yang lebih banyak.

SILA KLIK PADA LABEL KEK DAN CUPCAKE UNTUK EASY ACCESS PADA KOLEKSI KEK DAN CUPCAKE

Hubungi saya di 019-4849653 atau waina_1307@yahoo.com untuk makluman lebih lanjut.

MAKLUMAN TERKINI

Sila add FB waina, Waina Ilhamku Cakehouse untuk lebih update yer. thanks
Kek, cupcake, cheesetart, tat telur, homemade chocolate. Msg saya, waina 019-4849653

Kongsi Resipi ye kawan-kawan

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

My schedule

Sunday, August 21, 2011

I'm thankful for the opportunity to be a supermom....

"You are not a pacifier; you are a Mom. You are the sun, the moon, the earth, you are liquid love, you are warmth, you are security, you are comfort in the very deepest aspect of the meaning of comfort" -- Paula Yount


Kata - kata Paula ni lah yang kembali menguatkan azam saya untuk teruskan penyusuan susu ibu dan terus melakukan apa yg saya buat sekarang tanpa ragu2.


Sekarang Ilham dah 4 bulan, dh pndai kenal ibu dia... dah pandai buat perangai...selalu nak orang ada dengan dia nak main2... xnak susu botol kecuali lapar sangat2... tido pun 15-30 minit saja dalam satu sesi... asyik nak bergayut aje, yang seronoknya bila saya nak bagi susu, senyuman dia dan tingkah lakunya yang happy nak dapat susu tu sangat membuatkan saya bahagia... 


saya co-sleeping dengan dia, kalau siang pun saya co-sleep skali jadi dia blh tido smpai 2 jam. dlm buai asyik terjaga. mungkin dia teringat susu ibu dia... 


sekarang Ilham mula melompat2, dh lihat sana, explore sini... mcm2 yg dia tengok. dh mula merenyuk kertas dan mula asyik main bantal gebu dia... 


xpuas saya layan Ilham...kalau blh, janganla masa cepat berlalu...


mula2 saya risau Ilham x tido siang, tapi bila saya baca KellyMom.com, mmg budak 4-5 bulan mmg macam tu... oooo now i'm relieved. 








layan gambar Ilham tido.....

No comments:

Post a Comment

say something ye kawan-kawan