Menerima tempahan kek dan cupcake sekitar Terengganu dan Kelantan

Sedia menerima tempahan kek dan cupcake untuk semua acara. Tempahan sekurang-kurangnya seminggu awal untuk tempahan yang sedikit dan sekurang-kurangnya sebulan untuk tempahan yang lebih banyak.

SILA KLIK PADA LABEL KEK DAN CUPCAKE UNTUK EASY ACCESS PADA KOLEKSI KEK DAN CUPCAKE

Hubungi saya di 019-4849653 atau waina_1307@yahoo.com untuk makluman lebih lanjut.

MAKLUMAN TERKINI

Sila add FB waina, Waina Ilhamku Cakehouse untuk lebih update yer. thanks
Kek, cupcake, cheesetart, tat telur, homemade chocolate. Msg saya, waina 019-4849653

Kongsi Resipi ye kawan-kawan

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

My schedule

Tuesday, October 11, 2011

Ilham kesayanganku kini 6 bulan~~milestones

salam... dah lama sangat x update blog...aduyai xsempat.... dgn lappy rosaknye, dgn gmbar entah d mana letaknya, dgn  kebizian mmbuat order kawan2 yg x henti2 tiap hari...thanks to all supporters for Ilhamku Cakehouse... alhamdulillah, walaupun baru 3 bulan beroperasi... dah balik modal dah hihi

udah2.... post kali ni nk cite pasal ilham. nk share dgn bloggers semua apakah milestones @ ape ye?xreti nk translate dlm BM.... tapi milestones ni berbagai2 @ berbeza mengikut anak masing2 so, kalau anak x smpai milestones ni lg jgn keciwa pulak....

@ 6 months / 5months 4 weeks...... ilham sepatutnya dapat

1. sitting up on her own (bila diriba, dia patutnya blh angkat kepala dan bahu dia utk duduk sekejap)
2. mengulang perkataan kegemarannya (hah, yg ni mmg geram sgt2 bila ilham buat bunyi buih or mcm2 lg... suka dengar tapi nyaringnyeeeee )
3. dah mula suka ambik dan buang barang....(ibu dia pun dh mula rasa jenuh nk ambik barang dia buang)
4. suka tgk org makan dan buat mulut mcm nk mkn jugak...(kdg2 kesian tgk ilham asyik perati aje ibu dia mkn mcm2)
5. dh pndai angkat tangan suruh org dukung, dh pndai gelak bila org usik( suka...suka...suka...)

Ilham skang ni pun dh sibuk tahan tangan n melutut... prepare nk merangkak... x dpt ambil pict sbb charger bateri d umah lain...aduyai.... xsbr nk ambik pict Ilham!!!!!!

anyway... jumpa d lain siaran!!!

No comments:

Post a Comment

say something ye kawan-kawan