Menerima tempahan kek dan cupcake sekitar Terengganu dan Kelantan

Sedia menerima tempahan kek dan cupcake untuk semua acara. Tempahan sekurang-kurangnya seminggu awal untuk tempahan yang sedikit dan sekurang-kurangnya sebulan untuk tempahan yang lebih banyak.

SILA KLIK PADA LABEL KEK DAN CUPCAKE UNTUK EASY ACCESS PADA KOLEKSI KEK DAN CUPCAKE

Hubungi saya di 019-4849653 atau waina_1307@yahoo.com untuk makluman lebih lanjut.

MAKLUMAN TERKINI

Sila add FB waina, Waina Ilhamku Cakehouse untuk lebih update yer. thanks
Kek, cupcake, cheesetart, tat telur, homemade chocolate. Msg saya, waina 019-4849653

Kongsi Resipi ye kawan-kawan

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

My schedule

Thursday, May 19, 2011

1st entry


19 Mei 2011 - khamis
uihh... dh lama sangat dh ibu x tulis blog... blog yg dulu telah kukuburi dalam2 sbb ia meninggalkan satu kenangan yg ingin ibu lupakan... forget about it... n now ibu dh ada pembakar semangat baru, cinta baru dan kekasih baru :) perkenalkan Muhammad Ilham Harith my baby boy...

panggil dia Ilham... he is now my centre of the universe chewah... hari ni genap dia 39 days, meaning sehari lagi pantang ibu yg tinggal :)))))


Ilham xpakai baju sbb nk mandi :))))

so, sebagai seorang ibu, mmg sangatlaa nak breastfeed anak sendiri. tapi ibu mana yg x dilanda masalah bila nk bf. masalah ilham ni pulak jenis malas nk isap, malas nk bukak mulut...so mcm mana nk bf dia. tpaksa la tunggu dia nangis2 melalak baru dia bukak mulut luas2 cari susu. aduhai anak ibu nan seorang.

mlm tadi dia x tido. 1.30pagi dia bangun berak then kelip2 mata dia smpai jam 3. puas dah susukan dia, dodoikan dia...mata pejam tp tido x lena... last2 smpaila ibu tido then dia merengek nk susu. ibu susukan smbil baring barula mata dia pejam. tp x lama sbb puting selalu tercabut dari mulut dia. dia x latch betul2, nk kene ibu dia jugak yg tolong....

pagi td 6 am dlm sejarah dia mengamuk dan melalak. marah betul dia tadi tapi mata pejam. nak susu la katakan... ibu yg baru je tido 30 min dengan mamainya kene marah dgn mak sbb biar anak melalak adusss pening kepala... tapi gagahkan jugak bangun susukan dia smbil duduk. subuh dh terlajak sbb tunggu dia abis mengamuk. sabar je la

skrg 1.30pm, Ilham tido dgn nyenyak dari jam 10am pas mandi smpaila skrg... abisla kalau mlm karang dia wat hal xnk tido lagi hukhuk...ibu mana la ngantuk siang2 ni anak oiii kalau camtu 24jam la ibu x tido :(((((

No comments:

Post a Comment

say something ye kawan-kawan