Menerima tempahan kek dan cupcake sekitar Terengganu dan Kelantan

Sedia menerima tempahan kek dan cupcake untuk semua acara. Tempahan sekurang-kurangnya seminggu awal untuk tempahan yang sedikit dan sekurang-kurangnya sebulan untuk tempahan yang lebih banyak.

SILA KLIK PADA LABEL KEK DAN CUPCAKE UNTUK EASY ACCESS PADA KOLEKSI KEK DAN CUPCAKE

Hubungi saya di 019-4849653 atau waina_1307@yahoo.com untuk makluman lebih lanjut.

MAKLUMAN TERKINI

Sila add FB waina, Waina Ilhamku Cakehouse untuk lebih update yer. thanks
Kek, cupcake, cheesetart, tat telur, homemade chocolate. Msg saya, waina 019-4849653

Kongsi Resipi ye kawan-kawan

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

My schedule

Saturday, May 21, 2011

exclusive bf

di pagi ni, saya berazam nk bf anak sepanjang hari. nk try xnk topup dgn formula... pagi ni jugakla dberi dugaan, dari jam 6.30am smpaila 10.30 am Ilham asyik nk isap susu tapi xkenyang2. geram jugak sbb ingatkan sy xda susu tapi bila picit puting, ada je menitik2 susu tu....

bila difikir2 balik, rupanya Ilham xreti nk latch betul2. dia hanya sedut puting je, bukan areola. so, susu pun segan nk masuk dlm mulut dia melainkan time milk let-down. aduyai, frust menonggeng sy sbb dah 2 kali bagi formula hari ni dan sekali susu perah.

bila Ilham isap xcun, jadi nipple sy sakit, dtambah lg dgn pumping battery, lagi la sakit... so x pasal2 sy xleh nk bg Ilham isap n xblh nk pump. tapi rasa x selesa, so sy picit je n tadah susu secara manual hehe... dapat la jugak kumpul 1 auns setakat ni, nk kumpul lagi 1 auns lagi then blh bg kat Ilham hehe,... chaiyyok2...

No comments:

Post a Comment

say something ye kawan-kawan