Menerima tempahan kek dan cupcake sekitar Terengganu dan Kelantan

Sedia menerima tempahan kek dan cupcake untuk semua acara. Tempahan sekurang-kurangnya seminggu awal untuk tempahan yang sedikit dan sekurang-kurangnya sebulan untuk tempahan yang lebih banyak.

SILA KLIK PADA LABEL KEK DAN CUPCAKE UNTUK EASY ACCESS PADA KOLEKSI KEK DAN CUPCAKE

Hubungi saya di 019-4849653 atau waina_1307@yahoo.com untuk makluman lebih lanjut.

MAKLUMAN TERKINI

Sila add FB waina, Waina Ilhamku Cakehouse untuk lebih update yer. thanks
Kek, cupcake, cheesetart, tat telur, homemade chocolate. Msg saya, waina 019-4849653

Kongsi Resipi ye kawan-kawan

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

My schedule

Tuesday, May 24, 2011

gaji hanya untuk Ilham

hari ni dah 24.5, ingatkan gaji esok rupanya hari ni sbb 30hb ada pesta kaamatan kot. kalau pagi2 lg sy tau gaji hari ni, dh lama dh sy dan Ilham pegi Giant hehe... teringin sangat nk makan udang paprik dan ketam masak berlada chewahhh mcm pandai masak hehe.. esok la keluar pagi2 morning g Giant, nk bayar kereta, nk bayar baju Ilham yg sy beli online lagi.

Ilham ok je hari ni. xde meragam menangis mcm semalam. agaknya mmg growth spurt. budak nak besarla katakan. yg terkejutnya tadi, time saya sediakan air mandi Ilham, ada adik kata Ilham blh balikkan badan dia... what... kalau betulla, maknanya betulla perangai tantrum dia 2,3 hari sebelum ni mmg sbb growth spurt. nanti post lain sy cerita pasal growth spurt.

hari ni masuk hari ke3 cubaan sy utk fully bf dia. adei, bila sy keluar tghari tadi ambil adik balik sekolah, my sister siap2 buatkan susu formula utk Ilham, disumbatnya mulut Ilham tu. aduyai, nak bebel malas, nanti dia kata Ilham nangis sbb lapar la ape la... padahal mmg Ilham suka menyonyot... sy ibu dia, sy tau la hihihi...

lepas Ilham isap susu botol tu pun, mulut dia masih menganga2 sbb dia suka nyonyot utk tido lena... tapi malas la sy nk bising2 sy sumbat je puting dlm mulut dia, elok2 je dia tido tadi :)))))

gaji kali ni ialah kali kedua dapat time Ilham dh ada. gaji hari tu dah belikan dia stroller n car seat. gaji kali ni bayar baju jumper dia 4 helai hehe... lagi apa lagi nk beli utk Ilham ye, mmg xcited sangat sbb selama ni gaji hanya utk bayar itu ini tapi skrg tambah satu lagi, belanja utk Ilham

1 comment:

  1. saya seronok betul dengar cita awak... Untung Ilham kan..

    ReplyDelete

say something ye kawan-kawan