Menerima tempahan kek dan cupcake sekitar Terengganu dan Kelantan

Sedia menerima tempahan kek dan cupcake untuk semua acara. Tempahan sekurang-kurangnya seminggu awal untuk tempahan yang sedikit dan sekurang-kurangnya sebulan untuk tempahan yang lebih banyak.

SILA KLIK PADA LABEL KEK DAN CUPCAKE UNTUK EASY ACCESS PADA KOLEKSI KEK DAN CUPCAKE

Hubungi saya di 019-4849653 atau waina_1307@yahoo.com untuk makluman lebih lanjut.

MAKLUMAN TERKINI

Sila add FB waina, Waina Ilhamku Cakehouse untuk lebih update yer. thanks
Kek, cupcake, cheesetart, tat telur, homemade chocolate. Msg saya, waina 019-4849653

Kongsi Resipi ye kawan-kawan

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

My schedule

Friday, May 20, 2011

addicted shopping online

dulu time xde anak, saya naik heran kenapa la ramai sgt kawan2 suka beno beli barang baby online... then bila dh ada Ilham, ya Allah rabun mata aku tengok all thos blogs and website ni. rasa semuanya comel n rasa semuanya nk beli hehe...

aku dh siap booking 4 helai jumper baru untul Ilham. bayar lepas dapat gaji. rm130. walaupun mahal tapi ok la kualiti nya. yg penting shantekkkkkk hehe.

x sabar ibu nk bayar n x sbr nk tgk Ilham pakai jumper baru... i love u so much my Ilham <3


haaa ni la 4 helai jumper baru Ilham.... chantek kan kan

No comments:

Post a Comment

say something ye kawan-kawan