Menerima tempahan kek dan cupcake sekitar Terengganu dan Kelantan

Sedia menerima tempahan kek dan cupcake untuk semua acara. Tempahan sekurang-kurangnya seminggu awal untuk tempahan yang sedikit dan sekurang-kurangnya sebulan untuk tempahan yang lebih banyak.

SILA KLIK PADA LABEL KEK DAN CUPCAKE UNTUK EASY ACCESS PADA KOLEKSI KEK DAN CUPCAKE

Hubungi saya di 019-4849653 atau waina_1307@yahoo.com untuk makluman lebih lanjut.

MAKLUMAN TERKINI

Sila add FB waina, Waina Ilhamku Cakehouse untuk lebih update yer. thanks
Kek, cupcake, cheesetart, tat telur, homemade chocolate. Msg saya, waina 019-4849653

Kongsi Resipi ye kawan-kawan

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

My schedule

Monday, May 30, 2011

gangguan???

kdg2 sy terfikir, kenapa Ilham suka sgt "bergayut" lama2 kadang2 smpai sejam. kdg2 dia x lena tido kalau x "bergayut". kesian pun ada tgk anak sendiri melalak nk kan puting. kalau x bagi, dia hanya tido2 ayam...lagi kesian tgk sbb budak kecik kene tido lebih kurang 18jam sehari. ni blh tido sejam dua jam dah terjaga. hasilnya, mata terkebil2 xleh tido tapi badan letih n mulut menguap. sedih hatiku bila jadi mcm ni.

jadi, mlm tadi saya cari ayat2 ruqyah n ayat2 syifa n pasang pd telinga dia. sangatlaaaa alhamdulillah sbb dia slow lena xpayah nk bergayut lagi. hanya tersedar dua kali sbb lapar logikla tu... ni x, pntang puting  tercabut dari mulut dia, mulala dia nk melalak. bagi susu kenyang2 ikut botol pun mata makin luas, bukannya makin blh tido.

jadi mulai mlm ni, mmg bila nk tido kan dia, saya akan pasang ayat2 syifa nih biar semua syaitan iblis lari tinggalkan Ilham. bukan apa, dh apa yg ganggu dia kalau sepanjang masa mata terbeliak tengok sini sana, n bila tido asyik menangis n berkerut sbb mimpi ntah hapa2...

sekarang 7.45am, alhamdulillah dia masih tido... harap2 kekalla smpai bila2 tido rileks camni. ingt nk kejutkn dia utk mandi jam 9 nanti. kesian sbb dh berhari2 xlena. nk nangis pun ada bila org lain main2kan Ilham, henjut kuat2 suruh dia tido tapi dia mana blh tido sbb diganggu. risau betul dgn otak dia tu...harap2 membesar dengan elokla ye anakku Ilham sayang.... ibu sayang Ilham

No comments:

Post a Comment

say something ye kawan-kawan