Menerima tempahan kek dan cupcake sekitar Terengganu dan Kelantan

Sedia menerima tempahan kek dan cupcake untuk semua acara. Tempahan sekurang-kurangnya seminggu awal untuk tempahan yang sedikit dan sekurang-kurangnya sebulan untuk tempahan yang lebih banyak.

SILA KLIK PADA LABEL KEK DAN CUPCAKE UNTUK EASY ACCESS PADA KOLEKSI KEK DAN CUPCAKE

Hubungi saya di 019-4849653 atau waina_1307@yahoo.com untuk makluman lebih lanjut.

MAKLUMAN TERKINI

Sila add FB waina, Waina Ilhamku Cakehouse untuk lebih update yer. thanks
Kek, cupcake, cheesetart, tat telur, homemade chocolate. Msg saya, waina 019-4849653

Kongsi Resipi ye kawan-kawan

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

My schedule

Sunday, July 17, 2011

Apa kena lah dengan Ilham sayang ni...

Dah lama x tulis entry pasal Ilham... sekarang dia dh 6kg :) dh mula belajar nak meniarap... hari2 atas katil or dalam buai mesti mengiring... pagi tadi nasib baik adik perasan, dia termeniarap...tapi kepala x gagah lagi, so kesian pulak tgk...

Isy2... xpatut2... ada ke ibu Ilham biar je mcm tu... :D
Masalah yang tak selesai2 lagi Ilham xnak menyusu botol. pagi ni Ilham djaga oleh dua anak dara sunti @mak sedara dia... mengamuk abis Ilham smpai jiran sebelah pun dengar dia nangis. aduyai...lapar punya pasal tapi xnak botol. 7 auns susu perah ada dalam botol tu... hampir suku dia keluarkan bila masuk dlm mulut dia... nantilah, nak cari puting Dr.Baby pulak... membazir je susuku... adik siap kol lagi suruh balik awal...nak smpai cepat mcm mana, tempat kerja setengah jam perjalanan... kesian Ilham sayang...

No comments:

Post a Comment

say something ye kawan-kawan