Menerima tempahan kek dan cupcake sekitar Terengganu dan Kelantan

Sedia menerima tempahan kek dan cupcake untuk semua acara. Tempahan sekurang-kurangnya seminggu awal untuk tempahan yang sedikit dan sekurang-kurangnya sebulan untuk tempahan yang lebih banyak.

SILA KLIK PADA LABEL KEK DAN CUPCAKE UNTUK EASY ACCESS PADA KOLEKSI KEK DAN CUPCAKE

Hubungi saya di 019-4849653 atau waina_1307@yahoo.com untuk makluman lebih lanjut.

MAKLUMAN TERKINI

Sila add FB waina, Waina Ilhamku Cakehouse untuk lebih update yer. thanks
Kek, cupcake, cheesetart, tat telur, homemade chocolate. Msg saya, waina 019-4849653

Kongsi Resipi ye kawan-kawan

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

My schedule

Friday, July 22, 2011

Ilham dah meniarap...

Officialnya Ilham dah pandai meniarap sendiri (22.7.2011 @ 3 bulan 1 minggu)... wah xsmpat nak snap pict dia tadi... saya letak dia atas katil yela, dah malam, so tido la pastu agaknya dia cari susu kot. saya tgh layan fb di luar bilik. sekali dengar Ilham duk memanggil2... alahai, anak aku meniarap rupanya... hahaha nak ketawa pun ada... lapar punya pasal smpai blh meniarap sudahhhh.... esok Ilham meniarap lg ye sayang.... hihi peluk cium dari ibu Ilham...

Seronok dan bahagianya ada penyejuk hati dan tempat mencurahkan kasih sayangku ini... bila tgk dia, rasanya semua masalah dalam dunia blh hilang mcm tu aje....ibu sayang Ilham

No comments:

Post a Comment

say something ye kawan-kawan