Menerima tempahan kek dan cupcake sekitar Terengganu dan Kelantan

Sedia menerima tempahan kek dan cupcake untuk semua acara. Tempahan sekurang-kurangnya seminggu awal untuk tempahan yang sedikit dan sekurang-kurangnya sebulan untuk tempahan yang lebih banyak.

SILA KLIK PADA LABEL KEK DAN CUPCAKE UNTUK EASY ACCESS PADA KOLEKSI KEK DAN CUPCAKE

Hubungi saya di 019-4849653 atau waina_1307@yahoo.com untuk makluman lebih lanjut.

MAKLUMAN TERKINI

Sila add FB waina, Waina Ilhamku Cakehouse untuk lebih update yer. thanks
Kek, cupcake, cheesetart, tat telur, homemade chocolate. Msg saya, waina 019-4849653

Kongsi Resipi ye kawan-kawan

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

My schedule

Friday, July 1, 2011

Ilham...Ilham...

anak ni kan... tiap2 bulan mesti ada je perangai unik dia kan... sama macam Ilham, dulu hanya minum susu guna botol...smpai ibu dia pun hampir2 kering susu. fuhhh bahaya... namun, disebabkan nak sangat menyusukan dia sendiri, ditambah pulak dengan banyak blog2 penyusuan ibu yang menambah semangat saya untuk menyusukan dia, sikit2 ku pam2 dan ku beri minum...x sangka sekarang... alhamdulillah mmg dh sebulan lebih saya berjaya menyusukan dia dan mengoptimumkan berat dia :)

lihatlah saya sekarang 5.5kg 3bulan...bam bam x?

saya sangat bahagia melihat keletah dan hubungan akrab saya dan Ilham. walau berpisah 3,4 jam pun saya dah x tahan rindu. mcm mana nak pergi kerja ni...yang penting, selagi boleh saya nak susukan dia sbb saya sangat suka pandangan matanya bila dia hisap susu, gerakan kaki dan tangannya serta masa2 dia main2 dengan puting susu lepas dia dh kenyang...



dan sekarang, Ilham reject minum botol...alahai, timbul masalah pulak. dia selalu keluarkan apa yang masuk. tapi x apa, kata orang, lebih senang ajar anak minum botol daripada minum direct. lama2 boleh la tu...

Ibu sayang Ilham....satu-satunya permata hati ibu

No comments:

Post a Comment

say something ye kawan-kawan